Missä minuun luotetaan?

Listan löydät täältä.

Täältä löydät laskujeni maksajia ja heidän kokemuksiaan minusta. Minulle asiakkaat ovat työkavereita. Tuen heidän aikaansaamistaan, viihtymistään ja oppimistaan - kuten mielestäni hyvän työkaverin kuuluu tehdä.

Voit soitella perääni minne vaan.
Luotan täysin asiakkaideni kykyyn arvioida yhteistyötä kanssani. Tulokset arvioidaan heidän toimestaan.

Kenelle teen töitä?

Teen hyödyllisiä interventioita työelämässä.

Pääasiassa työskentelen johtoryhmien, toimitusjohtajien, henkilöstöjohtajien tai lähijohtajien kanssa. Lisäksi autan tiimejä, työyhteisöjä sekä asiantuntijoita. Osa asiakkaistani on yksinyrittäjiä tai yrittäjä-omistajia.

Alta löydät asiakkaitani ja kokemuksia minusta.

 • Jussi Tähtinen, toimitusjohtaja, Nitro Games Oyj

  Johtoryhmävalmennukset, HR-konsultointi, yksilövalmennukset

  Kalle on Nitron salainen ase.

  Olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 asti, eli tätä kirjoittaessa jo reilut viisi vuotta.

  Kalle lupaa olevansa hyvä työkaveri ja tukevansa asiakkaidensa aikaansaamista, viihtymistä ja oppimista. Tämän lupauksen mies myös pitää. Yhteistyömme Kallen kanssa on syventynyt ja kehittynyt vuosien aikana, ja olen varma että se on ollut antoisaa molemmille osapuolille.

  Kalle on ollut avainroolissa meidän johtoryhmätyön kehittämisessä, johtamisen kehittämisessä, kulttuurin kehittämisessä ja mikä tärkeintä - koko henkilöstön hyvinvoinnin aktiivisessa parantamisessa ja sen seuraamisen kehittämisessä, yhdessä tiimimme ja HR:n kanssa.

  Tänä aikana Kalle on toistuvasti lunastanut ihmisten luottamuksen itseään ja osaamistaan kohtaan ja osoittanut tärkeytensä meille. Voin varauksetta suositella Kallen palveluita mihin tahansa organisaatioon jossa on tilaa tolkun ihmiselle ja aitoa halua kehittyä ja parantaa.

  Toivon toki, ettette osta liikaa, jottei se ole meiltä pois ;)

 • Marjo Jokipii, toimitusjohtaja, SOTEK-säätiö sr

  Esihenkilö- ja johtoryhmävalmennukset, rekrytointikonsultointi

  Saimme hyviä tuloksia yhteistyössämme: rekrytoinnissa löytyi sellainen henkilö kuin toivoimmekin, ja johtoryhmän tiimin valmentamisen jälkeen ihmiset työskentelivät ja kommunikoivat paremmin keskenään. Huomasimme myös, että keskustelua jatkettiin talon sisällä. Kokemus kokonaisuudessaan oli erinomainen ja rohkaiseva.

  Kalle on erinomainen kaivamaan asioita rivien välistä, havainnoimaan ja haistelemaan dynamiikkaa. Hänellä on terävä havainnointikyky ja johtamisen valmentamisen kyky. Pidän siitä, että hän uskaltaa nostaa esiin näkökulmia.

  Kalle räätälöi yritykselle sen, mitä he tarvitsevat. Joka kerta olen huomannut, että materiaalit suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Kalle nojaa tieteellisiin tutkimuksiin, mutta hän on hyvin käytännönläheinen ja osaa sopeuttaa puheensa kohdehenkilölle.

  Kalle on oikea valinta organisaatiollemme. Olemme tehneet vertailua, mutta yritys on kilpailukykyinen hinnaltaan, sisällöltään ja saatavuudeltaan. Palveluvalikko on napakka ja se on tehty osaamisalueen mukaan. Yritys sopii hyvin palveluntuottajaorganisaatiolle, jossa tehdään töitä ihmisten kanssa.

  Toki yritys sopii alalle kuin alalle – toivoisin, että Kallen osaaminen leviäisi myös tekniseen maailmaan, jossa asioita pitäisi lähestyä uudesta tulokulmasta tekemiseen ja johtamiseen ylipäätään.

 • Anna Vanhala, henkilösuunnittelija, Kotkan kaupunki

  Esihenkilö- ja työyhteisövalmennukset

  Olemme tilanneet Kallelta valmennuksia ja koulutuksia, joihin on yhdistetty myös työpajoja. Valmennukset olivat erityisesti esihenkilövalmennuksia, jotka on suunnattu tuoreille esihenkilöillemme. Heidän valmennuksissaan tavoitteena oli vahvistaa ja varmistaa heidän hyvinvointiaan.

  Tavoitteenamme oli myös vahvistaa työyhteisöä ja aktivoida tiimejä. Koulutuksista ja valmennuksista olemme saaneet yleistä myönteistä palautetta. Yhteistyömme toimi oikein hyvin ja yhteydenpito oli jouhevaa. Mielestäni Kallen palveluissa on myös laatutakuu: saamme laadukasta palvelua, hän on luotettava ja hintalaatusuhde on hyvä. Kouluttajana Kallen tyyli on herättelevä ja mielenkiintoinen.

  Kalle on oikea valinta organisaatiollemme. Saamme tilaamamme asiat ja pystymme luottamaan siihen. Hänellä on paljon kokemusta kuntasektorista, joten suosittelen häntä sinne, mutta tietenkin koulutukset ja valmennukset ovat tehokkaita mille tahansa organisaatioille. Jatkamme hänen kanssaan hyvillä mielin yhteistyötä.

 • Maija Sura, HR Manager, CMI Martti Ahtisaari Peace Foundation

  Esihenkilökoulutus, tiimivalmennukset

  Kalle löytyi alun perin LinkedInin kautta, hänen julkaistuaan tarpeisiimme osuvan kirjoituksen selkeyden tärkeydestä organisaatiossa. Järjestämme vuosittain esimieskoulutuksia ja 2022 teemaksi oli henkilöstöpalautteen perusteella noussut selkeys johtamistyössä.

  Tilasimme Kallelta esimieskoulutuksen lisäksi tiimitasoiset workshopit, jossa tiimit työstivät itse epäselviksi määrittelemiään prosesseja yhdessä. Ennen koulutusta kävimme Kallen kanssa perusteellisen taustakeskustelun, jonka myötä Kalle räätälöi koulutuksen juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi.

  Kalle ymmärsi hyvin työn ja organisaation luonnetta ja tämä näkyi niin koulutuksissa kuin workshopien jälkeisissä purkutapaamisissa. Kallen vetämä koulutus ylitti odotuksemme ja hyödynnämme hänen ammattitaitoaan varmasti jatkossakin.

Asiakkaitani

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako yhteistyö kanssani?
Voimme pohtia mahdollisuuksia yhdessä.
Pistä viestiä tai soittele.

Mailiin parempaa postia?

Lähetän maililistalleni tekstejä, joita en julkaise muualla. Ne ovat suorempia ja (kuulemma) parempia. Yritän niiden kautta olla hyödyksi juuri sinulle.
Tilaa ja testaa, onnistunko. 

Saat myös ilmoituksen uusista blogiteksteistä ja mm. avoimista koulutuksistani.

Parempi Ote Oy

Juha Vainion Katu 2, 48100 Kotka

Y-tunnus: 2894216-3

kalle(a)parempiote.com
+358 442 029916

Evästekäytäntö
Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Muualla verkossa

Copyright © 2021 Parempi Ote Oy. All rights reserved.